top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverChris Wobben

Kick-start Eredivisie

Bijgewerkt op: 12 feb. 2020

Man, wat is het toch weer fijn langs de lijn.

Zodra eerste de bal rolt op het hoogste niveau, gaat mijn verslaggevershart volop kloppen. De volle stadions, de actie op het veld, de spanning tijdens de wedstrijd, de beslissende details die topsport op het hoogste niveau zo mooi maken…….ik kan er geen genoeg van krijgen.


En ook voor mij is de uitdaging weer begonnen. Wat kan er nog beter aan mijn commentaar, hoe word ik completere verslaggever én een betere presentator? Vragen die mijn dagelijkse praktijk constant doorkruisen.


Inmiddels krijg ik tips en bruikbare feedback van de ervaren toppers binnen het vakgebied. Zeer waardevol en inspirerend. Duidelijk, direct en recht door zee. Gaaf!

Naast dagvoorzitterschappen, presentaties, veilingen en zelfs trouwerijen, mag ik me weer richten op Ajax, PSV, Feyenoord, FC Twente, Heracles, Sparta, Roda JC en Vitesse en nog veel meer clubs.


Met onder meer de Amsterdam Arena en het Philips Stadion als werkterreinen.


Ik voel me gezegend en blij. Voorwaarts!

7 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Beweging

Snottebel

Comments


bottom of page