top of page

referenties

Jos de Smit

De Eekhoorn Dutch Furniture

"Chris is een gedreven en zeer enthousiaste presentator die zich goed voorbereid en goed contact maakt met de zaal. Hij presenteert vloeiend en weet onverwachte situaties eenvoudig op te vangen zonder het contact met de zaal te verliezen. Het is mooi om Chris te horen spreken over zijn passie (sport) en de links die hij legt met onze branche"

Dennis van der Laan

Sportmanager XpeditionGold

"Bij evenementen met topsporters is het belangrijk om ze goed uit de verf te laten komen. Met Chris als presentator heb ik die garantie. Hij weet een optimale sfeer te creëren waarin iedereen zich op zijn of haar gemak voelt. Door zijn interesse, enthousiasme en minutieuze voorbereiding voelen de topsporters zich gewaardeerd, waardoor ze veel sneller tot spontane antwoorden komen."

Rob Bennis

Reclamebureau Devani

“Tijdens een seminar leerde ik Chris Wobben kennen. Wat kan die man leuk presenteren met veel energie en enthousiasme, dacht ik. Het is fijn samenwerken met Chris, hij is een echte vakman, stopt veel tijd in de voorbereiding en maakt duidelijke afspraken. Hij kan goed improviseren en zorgt voor een echte positieve vibe."

Arno Vermeulen

Chef voetbal NOS

"Chris is een zeer gepassioneerd sport verslaggever die met een aanstekelijk opgewekt humeur entree heeft gemaakt in de voetbalwereld."

Onno van Veldhuizen

Burgemeester Enschede

"Ik heb Chris leren kennen als een energiek presentator die zijn vak verstaat. Hij presenteert vanuit een natuurlijk aangeboren enthousiasme en laat zijn gasten en publiek stralen. Chris is een perfectionist. Hij bereidt zich tot in detail voor. Dat stelt hem in staat om schijnbaar vanuit de losse pols de juiste toon te vinden voor ieder evenement.

Eiso Bleeker

Sales Management Association

“Chris was tijdens het Captains Dinner in Huis ter Duin ons moderator en deed dat op een professionele en enthousiaste manier. Mede door zijn positieve inbreng en warme aanpak kijken we terug op een zeer geslaagde avond.”

Fleur Jong

Paralympisch atlete

''Het enthousiasme van Chris tijdens onze samenwerking werkt heel aanstekelijk! Het is heel fijn om je op een presentatie of interview samen voor te bereiden, zo wist ik heel goed wat ik kon verwachten. Tijdens de voorbereidingen nam hij de tijd mij te leren kennen waardoor de interactie op het podium uiteindelijk heel natuurlijk ging''. 

Mireille Kaptein

Zakenvrouw van het jaar (2019)

Samenwerken is voor mij prioriteit nummer 1. Ook in mijn eigen bedrijf met collega's. Alleen daardoor kun je stappen maken en zelf groeien of je bedrijf laten groeien. En juist de energie die voortvloeit door een samenwerking is zo belangrijk en kostbaar: persoonlijk vind ik Chris daar enorm goed in! Daarnaast ook super professioneel, prima host voor je evenement, maar bovenal een prettig persoon.

bottom of page